Le Ta'iala Sili mo le Fausiaina o le Fausiaina o Fua'upu Fa'apipi'i Fa'ameamea

I galuega faufale, o le i ai o meafaigaluega sa'o e taua tele mo le lelei ma le aoga. O se tasi o vaega taua o meafaigaluega mo se excavator o le hydraulic vibrating plate compactor. O lenei mea fa'apipi'i fa'apitoa e tele lona fa'aoga, e aofia ai le fa'apipi'iina o alalaupapa ma alavai e fa'atumu i tua, so'oga o auala, fa'ama'a, ma e o'o lava i auala sima. O ona agava'a fa'apitoa e fa'alautele atu fo'i i le tosoina ma le talepeina o fa'aputuga, ma avea ai ma fa'aopoopoga taua i so'o se nofoaga faufale.

I la matou kamupani, matou te faʻapitoa i le tuʻuina atu o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi sili ona lelei mo excavators. O a matou oloa na faʻatau atu i le tele o atunuʻu e pei o Korea i Saute, le Iunaite Setete, Italia, ma United Arab Emirates, faʻamaonia lo latou faʻatuatuaina ma le faʻatinoga. Matou te tuuto atu i le faʻamalieina o tagata faʻatau ma faʻamautinoa le vave tuʻuina atu, e mafai ona faʻauluina se 20-inisi containerized hydraulic crusher i le itiiti ifo i le 2 vaiaso. O lo matou tuuto i le tulaga lelei ma le lelei ua avea ai i matou ma tagata faʻalagolago i le alamanuia.

Fausia hydraulic vibratory plate rollers mo excavators ua mamanuina e faʻafetaui manaʻoga o galuega faufale eseese. O lona gafatia e fa'apipi'i ituaiga meafaitino eseese, mai le palapala i le sima, ua avea ai ma mea faigaluega fa'apitoa ma e mana'omia. Pe o le fausiaina o le va o tagata, galuega auala poʻo galuega faufale, o lenei mea faʻapipiʻi e tuʻuina atu le malosi ma le saʻo manaʻomia mo faʻaiuga sili ona lelei.

I mea uma, excavator hydraulic vibratory plate compactors o se suiga o taaloga mo pisinisi faufale. O ona agava'a fa'apitoa, fa'atasi ai ma le ta'utinoga a le matou kamupani i le tulaga lelei ma le lelei, e avea ai ma aseta taua i so'o se galuega faufale. O a matou oloa o loʻo i ai se faʻamaumauga faʻamaonia o le faʻatinoga ma le faʻamaoni ma o le filifiliga muamua lea a konekarate ma tagata faufale i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Iul-10-2024