Le Taiala Sili i le Filifilia o le Pusa Sili Ituaiga Hydraulic Breaker

O e i ai i le maketi mo se va'a hydraulic maualuga e maua ai le fa'atinoga fa'apitoa ma le tumau? Aua e te toe vaai i ai! O la matou kamupani e faʻapitoa i le gaosia o le tele o pusa faʻapipiʻi hydraulic faʻapipiʻi ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o matou tagata faʻatau. Faatasi ai ma se tusi faamaonia CE ma se tautinoga i le tulaga lelei, o la matou pusa filemu ituaiga samala hydraulic o le filifiliga sili lea mo soʻo se galuega faufale poʻo le talepeina.

O a matou va'a fa'ato'aga e sau i fa'ata'ita'iga 'ese'ese, e ta'itasi ma 'ese'ese ta'ava'ava'a e amata mai i le 35mm i le 175mm. Pe e te manaʻomia se laʻititi laʻititi mo galuega saʻo poʻo se lapoʻa tele mo galuega mamafa-tiute, matou te maua le tali sili mo oe. O a matou faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le taʻutaʻua Korea Soosan ma Iapani Furukawa faasologa, faʻamautinoa le maualuga ma le faʻamaoni. E le gata i lea, oa tatou meafaigaluega faʻaonaponei e mafai ona gaosia faʻamalo faʻamalo o soʻo se lapoʻa, tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o filifiliga e filifili mai ai.

I le avea ai o se kamupani o loʻo i ai le tomai faʻapitoa faʻapitoa i le lalolagi ma le tomai faʻainisinia faʻainisinia i le matata o masini faʻainisinia masini eletise, ua faasolosolo malie ona matou faʻavaeina se tulaga taua i le maketi o masini eletise a Saina. O la matou tautinoga i le lelei ma le maeʻa o le faʻatau atu o loʻo atagia i a matou numera faʻasologa, faʻatagaina o matou tagata faʻatau e faʻamaonia le moni o a matou oloa ma maua le lagolago faʻalagolago pe a manaʻomia. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i le faʻaauau suʻesuʻega ma le faʻalauteleina, ua matou faʻatulagaina i matou lava e avea o se tagata faʻatuatuaina e tuʻuina atu faʻamaufaʻailoga eletise, maua le faʻalagolago ma le faʻamalieina o matou tagata faʻatau.

A o'o i le filifilia o le pusa sa'o ituaiga va'a vai, e mana'omia le mafaufau i mea e pei o le si'osi'omaga, fa'ata'ita'iga fetaui, ma le fa'atauga lagolago. Faatasi ai ma a matou ituaiga eseese o vaʻavaʻa eletise ma se faamamafa malosi i le lelei ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o fofo sili ona lelei mo lou fausiaina ma le faʻaleagaina o manaʻoga. Filifili a matou CE-certified silence box type hydraulic hammer breakers mo le faʻatinoina ma le faʻamaoni e le mafaatusalia, ma iloa le eseesega e mafai ona faia e a matou oloa i le faʻaleleia o lau gaosiga ma le lelei i luga o le nofoaga o galuega.


Taimi meli: Aukuso-21-2024